Borat 2 dobil datum izida in prvi napovednik

Tiste govorice o snemanju nadaljevanja legendarnega filma Borat niso bile iz trte zvite. Amazon je namreč potrdil, da film dejansko obstaja in da si ga bomo lahko ogledali ekskluzivno na njihovem pretočnem servisu Amazon Prime.

Poln naslov filma bo Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. Da, ta kilometrski naslov je povsem resničen in zanimivo bo videti, kakšen bo prevod v slovenščino. Enka je namreč nosila zanimiv naslov Borat: Učenje ameriška kultura za krasna narod Kazahstanski.

Glavno vlogo bo zopet prevzel Sacha Baron Cohen in snemanje je bilo baje zelo nevarno, saj je igralec moral večkrat obleči neprebojni jopič. Kaj točno nas čaka ni povsem znano, a kakor vidite v napovedniku, da se bo veliko dogajanja vrtelo okoli protestov in politike. Navsezadnje film izide 23. oktobra, ameriške volitve pa se bodo odvile 3. novembra.

Dobili smo tudi prva dva dražilnika, ki pa pokažeta ravno dovolj, da pri nas vzbudita zanimanje za oktobrski izid in ne spet toliko, da bi izdala tiste glavne zaplete.

Amazon Prime vas bo stal 6 € na mesec, na voljo pa je tudi enotedenski brezplačni preizkus. Več o tem na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime