Capcom je odstranil Denuvo zaščito iz igre Resident Evil 3 Remake

Nekaj časa nazaj smo pisali o tem, da je piratstvo na PC-ju v zadnjih izdihljajih, saj je Denuvo zaščita te dni postala praktično neobhodna, piratske skupine pa so očitno izgubile zagon ali pa je šel kakšen njihov talentirani član sedet v ječo, saj je Denuvo pri večjih igrah že dolgo nezlomljen.

Resident Evil 3 Remake je ena od iger, ki se je pirati še niso polastili. Izšla je aprila 2020 in Denuvo jo je uspešno ščitil čez tiste najbolj pomembna obdobja prodaje, založnik Capcom pa se je sedaj odločil, da iz igre sam odstrani zaščito. To niti ni preveč presenetljivo, saj so lani enako naredili z igro Resident Evil 2 Remake.

Resident Evil 3 Remake ima sedaj veliko lažjo izvršno datoteko in gusarji so tisto Steam zaščito že odpravili, tako da se je igra samo po nekaj minutah pojavila na torrent straneh.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!