Tista posebna epizoda South Parka je sedaj na voljo za gledanje

Hitro mineva čas. Zdi se kot da smo samo nekaj dni nazaj pisali o prav posebni South Park epizodi, ki bo trajala skoraj eno uro in si bo za tarčo norčevanja izbrala trenutni pandemijo koronavirusa, ki pesti cel svet, razen Nove Zelandije.

In že je oktober, kar pomeni, da se je posebna epizoda imenovana Pandemic Special odvrtela že včeraj na kanalu Comedy Central. Kaj točno se v njej zgodi vam na tem mestu ne želimo pokvariti, povedali pa bomo, da je ta epizoda res unikatna, saj sta ustvarjalca Matt Stone in Trey Parker prvič v seriji podrla četrti zid in neposredno nagovorila gledalca. Sporočilo je namenjeno predvsem Američanom, ki bodo kmalu glasovali za novega oz. starega predsednika.

Žal imamo na tem mestu slabe novice. Pandemic Special epizoda namreč ni na voljo za gledanje na uradni strani, kjer so prisotne vse epizode. Na voljo je sicer na servisu HBO Max, a tudi ta Slovencem ni dostopen. Tako vam ne ostane drugega kot pa da se ozrete po drugih rešitvah. Na YouTubu zadeve ne boste našli, saj so posnetki takoj po objavi umaknjeni, zato je brezveze, da sploh poskušate tam iskati povezave.

Psst! Ker smo dobi fantje smo za vas našli delujočo povezavo, a pozor: brez nameščenega Addblocka se na naslednjo povezavo ne odpravljajte pa še potem je previdnost na mestu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime