Fall Guys – 2. sezona se začne že naslednji teden

Fall Guys je bil hit leta 2020 in vzpona igra na vrh lestvice Steamove prodaje ni pričakoval nihče. Od takrat jo je po popularnosti presegel Among Us, a Fall Guys še niti približno ni umrl in razvijalci se pripravljajo za izstrelitev 2. sezone.

Ta bo nosila srednjeveško podobo, kar pomeni podenje po novih mapah, ki imajo barvita obzidja in veliko novih kostumov. Tako se bomo lahko oblekli v viteza, čarodeja ali pa privlačno princesko. No, kolikor je lahko majhen fižolček z lasuljo sploh lahko privlačen.

5. oktobra bodo igralci dobili še zadnjo priložnost, da urno napredujejo do maksimalne stopnje 40. Takrat bo namreč igra začela podarjati dvojno slavo oz. Fame, ki je potreben za napredovanje. Tri dni kasneje, 8. oktobra, pa se bo zgodil uraden zagon 2. sezone.

Razvijalec nam še vedno ni omogočil daljšega predogleda v naslednjo sezono avantur, tako da nam ne ostane drugega, kot da si še enkrat ogledamo dražilnik iz festivala Gamescom.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!