Tisti GTA film z Ryan Reynoldsom je prejel nov napovednik

O filmu Free Guy smo že pisali in če ste pristaš iger, potem ste zanj že gotovo slišali. Premisa filma je namreč kot pisana na kožo vsakemu igralcu iger: NPC iz igre, ki močno spominja na GTA, se zave, da obstaja samo virtualno. Že ta preprosta ideja je odlična iztočnica za pripovedovanje zanimive zgodbe, v kateri bo glavno vlogo prevzel Ryan Reynolds.

Ryan bo nastopil v koži junaka, ki je znan samo pod imenom Guy. Ta se odloči spremeniti svet in se začeti prijazno obnašati do ostalih igralcev. To je v svetu večigralstva seveda nekaj nepredstavljivega in njegova dejanja opazijo tudi živi igralci, ki v njegov virtualni svet prinesejo svoje digitalne avatarje. Ena izmed njih je punca Milly, s katero Guy splete prijateljstvo in nato tudi ljubezen.

Vendar pa Guyjeve poteze niso všeč vsem in igralci se začnejo pritoževati, da so njegova prijazna dejanja uničila igro. Zgodi se zaplet in virtualno mesto se začne podirati in Guyju ne ostane drugega, kot pa da poskuša rešiti svoj edini svet in osebe, ki jih je kdaj poznal.

Novi napovednik prikaže malce več zgodbe in morda ta ne bo tako pozabljiva in bo prinesla tudi nekaj globljih podtonov. V nekaterih kadrih začne spominjati na The Truman Show in čeprav dvomimo, da bo Free Guy dosegel njegovo globino, morda ne bo vse slonelo samo na komičnih vložkih. Kar je dobro, saj mi heci in Guyjeve izjave v napovedniku niso bile pretirano smešne.

Free Guy bi moral iziti že julija, a je takrat koronavirus prestavil izid na 11. december. Upamo, da je to zadnja prestavitev, a glede na trenutno situacijo v ZDA v to nekako dvomimo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime