NBA 2K21 bo na naslednjo generacijo konzol prinesel naravnost čudovito grafiko

Še en mesec nas loči od prihoda nove generacije konzol in to bo na področju iger pustilo veliko posledic. Še posebej bodo to začutile športne igre, saj založniki ob menjavi generacij že tradicionalno izdajo dve različici svojih iger: eno za staro in eno za novo generacijo konzol.

Tudi letošnji NBA 2K21 se temu ni mogel izogniti in po preigravanju letošnje verzije na PC-ju mi je hitro postalo boleče očitno, da je čas za prehod na nadgrajeno grafiko in izboljšane animacije. Za “next-gen” NBA 2K21 smo do sedaj dobili samo obljube in kratek dražilnik, ki je v bistvu pokazal samo veliko potenja igralca Ziona Williamsona in ničesar drugega.

Vse to se je spremenilo včeraj, ko je založnik na splet poslal prvi igralni napovednik, ki lepo predstavi kakšno grafično nadgradnjo lahko pričakujemo za PlayStation 5 in Xbox Series X.

Zadeva je vsekakor dobila pošteno grafično nadgradnjo. Igralci se sedaj vidno potijo, obrazne animacije so boljše in tudi dogajanje na igrišču je videti bolj realistično. Če človek ne bi ravno pozorno gledal, bi lahko dogajanje na zaslonu označil za prenos tekme iz resničnega življenja. Igra bo zopet prinesla tudi animacije preigravanja, ki so verna preslikava pravih igralcev. Še bolj nas veseli dejstvo, da glavno vlogo napovednika ni prevzel nek LeBron James, ampak naš Luka Dončić. Čudno, da ga niso postavili na naslovnico.

Poleg tega smo dobili tudi datum izida. NBA 2K21 izide za Xbox Series X 10. novembra, PlayStation 5 pa bo igro prejel 12. novembra. Upamo, da nadgradenj ne bo deležna samo grafična plat, ampak da se bodo tudi umirili z mikrotransakcijami, ki so v zadnjih letih to sicer čudovito simulacijo košarke pošteno skazile.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Kako zanimiv prihod Dončiča na parket, kot realno. 🙂 Najbolj smešno pa je, da ta Williams še niti tekme ni odigral, pa je kar glavni.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime