Skyrim igralci delajo na modifikaciji, ki bo predelala in razširila glavno zgodbo

Skyrim je odlična RPG izkušnja, a tudi tisti največji oboževalci igre bi se strinjali, da glavna zgodba ni ravno preveč globoka. Veliko igralcev zaradi vseh stranskih dejavnosti sploh niso dokončali osrednje štorijalne niti in po pravici povedano niti niso zamudili ne vem kakšne odlične zgodbe. Predvsem razočara zadnje poglavje in poslednji šef.

Skyrim je znan po temu, da lahko praktično vsako njegovo hibo odpravimo z modifikacijami. Teh je v devetih letih od izida nastalo dobesedno tisoče in nedavno je bil najavljen nov projekt, ki se bo spravil predelati prav to osrednjo šibko zgodbo.

Modifikacija se imenuje Skyrim: Extended Cut in ta bo predelala celotno zgodbo, dodala nova prijateljstva in romance, nadgradila pa bo tudi razne frakcije. Dodatek Dragonborn bo zdaj integriran v glavno zgodbo in glavni zlobec Alduin zdaj ne bo samo neka leteča lutka, ampak bo imel precej več osebnosti.

Napovednik si lahko ogledate zgoraj, izid se pričakuje enkrat v 2021, razvojna ekipa pa trenutno išče nove člane. Če vam je čakanje odveč si lahko ogledate novo zanimivo aplikacijo, ki povsem poenostavi nameščanje stotine modov na vašo Skyrim inštalacijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime