Mel Gibson bo v filmu Fatman igral umazanega Božička s pištolo

Že res dolgo nisem v filmu gledal Mela Gibsona, saj je bil nekdaj popularni igralec zaradi pijanskih rasističnih izpadov za nekaj časa odstranjen iz Hollywooda. Vendar pa je od takrat preteklo že veliko časa in pred sebe sem dobil nov napovednik za film Fatman, v katerem bo glavno vlogo odigral ravno Gibson.

Fatman je črna komedija, ki pa nosi zanimiv zaplet. Mel Gibson bo nastopil v vlogi Božička, ki pa je imel za sabo težke čase. Njegova snežno bela brada je v filmu siva in zapacana, njegov voz, v katerem je včasih dostavljal darila po celem svetu, pa zdaj stoji zaprašen v garaži.

Vendar Božiček še vedno pridno opravlja svoje delo in nekega dne 12-letnemu porednemu Billyju v nogavico dostavi premog. A Billy je deček, ki ne oprosti zlahka zamer. Najame morilca, ki ga bo tu odigral Walter Goggins in ta se poda usmrtiti svojo tarčo, pri tem pa naleti na težave. Božiček se namreč zna braniti in to tudi s pištolami, saj se je v preteklosti moral že večkrat ubraniti pred napadalci.

Prvi napovednik je videti vzpodbudno in če bo akcija na nivoju ter če bodo šale dovolj opolzke, znamo dobiti novo božično franšizo, ki bo dobra zamenjava za utrujeno Sam doma franšizo. Fatman bo izšel v omejenih kinih 13. novembra, digitalno izdajo pa bomo dobili 17. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Izgleda zanimivo, ampak je zeeelo malo božičnih filmov, oz. na sploh filmov, ki bi bili odlični, kjer so med glavnimi igralci tudi otroci … Sam doma 1. in 2. del sta legendarna. Težka zamenjava.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime