The Expanse dobil prvi napovednik za 5. sezono

Znanstveno fantastičnih serij je v kriminalnem pomanjkanju, saj se veliko njih zanaša na posebne efekte, ki pa za produkcijo niso ravno poceni. Serija The Expanse je v tem pogledu svetla izjema in končno smo navdušenci nad vesoljskimi bitkami in dobro zgodbo dobili nek izdelek, ki v naslovu ne nosi besed Star Wars ali Star Trek.

The Expanse se je znašel tik pred prepadom, dokler ga ni rešil Amazon in ga uvrstil na svoj pretočni servis Amazon Prime. S tem je podjetje tudi poskrbelo za produkcijo 4. sezone, včeraj pa smo dobili prvi napovednik 5. sezone.

Ta bo sledila knjižni predlogi Nemesis Games, ki jo je spisal avtor James S. A. Corey. Naša bivša posadka ladje Rociante postane razdrobljena in vsak član ekipe se bo zapletel v svojo težave. Zgodba se bo odvijala na dveh planetih, lunah in večih vesoljskih postajah, seveda pa bomo odleteli tudi v vesoljsko črnino. Scenariste čaka težka naloga, saj se je zgodba razpletla na vse strani in vse skupaj bo treba povezati v neko kohenzivno celoto, ki bo vlekla k gledanju.

The Expanse bo svojo 5. sezono prejel 16. decembra in to samo na pretočni platformi Amazon Prime. Takrat bodo gledalci lahko pogledali prve tri dele, Amazon pa bo nato vsak teden izdal novo epizodo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime