Far Cry 2 dobil ogromno modifikacijo, ki predela grafiko in doda cel kup novih stvari

12 let stari Far Cry 2 bo za vedno obveljal za igro, ki je v sebi imela ogromno potenciala, le da razvijalec takrat še ni točno vedel, kako bi igralne sisteme izpilil in jih naredil zabavne. Tretji del je nato Far Cry ime zopet dvignil na višek popularnosti, vendar pa je dvojka vseeno nosila nekaj unikatnih prijemov, ki jih bomo pogrešali. Kot prva je sama okolica, saj iger, ki bi se odvijale v Afriki, kriminalno primanjkuje. Poleg tega smo se morali med igranjem spoprijemati z malarijo in celotna izkušnja je bila bolj realistična kot pa nasledniki. Spomnimo se samo našega članka izpred dveh let, kjer smo zapisali, da ima drugi del boljše animacije kot pa petica.


Modder “dannyhl2” je v Far Cry 2 videl ogromno potenciala, zato se je spravil popolnoma predelati igro. Dodal je izboljšane teksture in nadgradil osvetljavo. V igri lahko sedaj najdete novo grafično nastavitev Ultra, ki igrine grafične zmogljivosti pripelje do najvišje možne ravni.

Vendar pa se ni ustavil samo pri grafičnih olepšavah, saj modifikacija Dunia prenovi animacije, izboljša uporabniški vmesnik ter vpelje nove igralne sisteme. Igralci boste sedaj prejeli mačeto, preko katere bose lahko nasprotnika pokončali potihem, brez da bi zagnali alarm. Poleg tega Dunia doda nova orožja in nasprotnike, ti pa nosijo boljšo umetno inteligenco.

Far Cry 2: New Dunia, kakor se modifikacija uradno imenuje, vas čaka na naslednji povezavi, pred prenosom pa si Nexus nastavitvah omogočite vpogled v odraslo vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime