Nekdo dela na predelavi igre Vice City v pogonu GTA 4

Grand Theft Auto Vice City 2 se sliši kot sanjski projekt in ni dvomov, da če bi razvijalec Rockstar naredil nadaljevanje te ikonične igre, danes stare že 17 let, bi kopije letele iz prodajnih polic. Žal se Rockstarju s čim takim ne da ubadati, saj raje predelujejo GTA 5 za nove konzole kot pa da bi spočeli kakšno novo igro. K sreči je tu ustvarjala skupnost in ena od njih že več let dela na ambicioznem projektu Vice City 2.

Gre za predelavo originala v RAGE pogonu, ki je poganjal GTA 4. Sicer je tudi ta igra pošteno stara, a v primerjavi z originalni Vice Cityjem nosi pošteno boljšo podobo. Če ne drugega imajo karakterji v RAGE pogonu dejanske posamične prste in ne izgledajo, kot da bi na zapestjih nosili mini lopate.


Vice City 2 Mission Check Out at the Check In – Mod DB

Vice City 2 namerava predelati vse misije iz originala ter poustvariti celotno mapo. Vrnili se bodo vsi stari karakterji, vključno s protagonistom Tommyjem Vercettijem, ki ga je v originalu vrhunsko upodobil igralec Ray Liotta. Modifikacija še ni dokončana, a razvojna ekipa RevTeam namerava še enkrat letos izdati demo.

Mimogrede, v izdelavi je še en podoben projekt, ki je ustvarjen v pogonu GTA 5. Imenuje se Vice Cry: Remastered in vsebuje še boljšo nadgrajeno podobo, žal pa modifikacija ni prenesla misij iz originala, tako da se lahko samo vozite po mapi. A po drugi strani je ta projekt že dokončan in si ga lahko prenesete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime