Dexter se naslednje leto vrača v omejeni seriji

Serija Dexter, ki prikazuje serijskega morilca, ki pa je v bistvu dober fant in želi živeti normalno življenje v sodobni družbi, je imela odličen začetek. To je bila ena prvih serij, kjer se je uveljavil termin “binge gledanja”,a žal je Dexter postal popularen tudi po nečem drugem.

Zadeva je namreč prvih par sezon bila naravnost neverjetna, nato pa je njena kvaliteta strmo padla. Oboževalci so še danes jezni nad razpletom in celo Michael C. Hall, ki je odigral glavno vlogo je v intervjuju povedal, da je bil konec katastrofalen.

Morda pa je zdaj napočil čas, da se Dexter odkupi za svojo porazno sezono. Showtime je namreč najavil, da se bo skrivnostni morilec vrnil v letu 2021 v novi sezoni, ki bo štela 10 delov. Glavno vlog bo zopet prevzel Michael C. Hall, dobra novica pa je, da bo za serijo zopet skrbel Clyde Phillips, ki je bil glavni pri prvih štirih sezonah originalne serije. Torej pri tistih, ki so bile dejansko dobre.

Več informacij trenutno ni znanih, a očitno je produkcija že v polni fazi, če nas nova sezona čaka že naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!