Ogromna modifikacija Morrowind Rebirth dobila novo posodobitev

The Elder Scrolls III: Morrowind šteje že 18 let, kljub svoji starosti pa velja za eno najboljših RPG izkušenj vseh časov. Globine, ki jo je prinesla ta igra, niso prekašale niti nadaljevanja. Ravno nasprotno, serije Elder Scrolls je v Oblivonu in Skyrimu izgubila nekaj prvin, ki so iz tretjega dela naredile tako zapomljivo izkušnjo.

Morrowind je tako igran tudi danes in modder Trancemaster_1988 že od leta 2011 dela na ogromni modifikaciji za igro, ta pa se imenuje Morrowind Rebirth.

Mod v igro vnese nekaj ogromnih sprememb in veliko nove vsebine. Ravno zaradi tega ni namenjen novincem, saj je originalna vizija razvijalca Bethesde precej spremenjena. A če ste veteran Morrowinda in ste igro preigrali že večkrat in iščete nekaj novega, potem le pogumno naprej. Čaka vas spremenjena okolica, nova orožja in oklepi ter kup manjših sprememb, ki jih boste opazili samo tisti najbolj pozorni.

Rebirth je pred kratkim napredoval do verzije 5.3, prenesete pa si ga lahko na naslednji povezavi. Za igranje boste seveda potrebovali originalno kopijo igre, ki se te dni na Steamu prodaja za 15 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime