Borat in streamer DrLupo bosta danes zagnala prav poseben Twitch prenos v živo

Pičli trije dnevi nas ločijo od povsem novega Borat filma, ki se bo tokrat imenoval Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, gledali pa ga bomo lahko samo preko pretočnega servisa Amazon Prime.

Amazon je pri promociji filma izbral nekoliko nenavadno pot. Borata Sagdiyeva, ki ga igra Sacha Baron Cohen, bo namreč združil s popularnim streamerjem, ki sliši na ime DrLupo in dvojec bo skupaj zagnal prav poseben Twitch prenos. Namen je seveda jasen: promocija prihajajočega filma, ki bo na Prime platformi izšel 23. oktobra, a ni še jasno, kaj bo popularni Kazahstanec sploh igral na Twitchu. Borat v svojih nastopihdo sedaj ni pokazal nobene navezanosti na igričarstvo, a časi od zadnjega filma so se močno spremenili in gaming je postal pomemben del ameriške kulture.

DrLupo drži na Twitchu več kot 4 milijone sledilcev in to je vsekakor dober način, da Borata približajo mlajši generaciji, ki jim je brkatež popolna neznanka. Prenos v živo boste lahko gledali že danes ob polnoči na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime