Fallout : New Vegas predelava dobila nov čudovit napovednik

Včeraj je bil za Fallout navdušence pomemben datum, saj je svoj 10. rojstni dan praznovala igra Fallout: New Vegas. Ta velja za oboževalce te post-apokaliptične RPG serije za najboljši del, saj je na njem delal razvijalec Obsidian Entertainment, ki je sestavljen iz članov ekipe, ki je razvila originalna dva dela, preden je franšizo v roke dobila Bethesda.

Ta datum je bil čudovita prilika, da oboževalska ekipa, ki dela na masovnem projektu Fallout 4: New Vegas, pokaže nove posnetke svoje modifikacije. Kakor lahko sklepate iz imena, bo modifikacija prenesla celotno New Vegas izkušnjo v bolj moderen pogon igre Fallout 4, kar bo med drugim prineslo veliko lepšo podobo, boljše animacije in mehanike streljanja, ki so dejansko dobre.

Treba je reči, da je napovednik naravnost čudovit in bi se lahko kosal s kakšno igro, ki jo izdelujejo profesionalci in ne kup prostovoljcev. Žal nismo dobili še nobenega datuma izida in ta je morda še precej daleč stran. Kakor je napovednik lep, do sedaj nismo videli posnetka kakšne delujoče naloge in te skripte so načeloma najtežji del vsake modifikacije.

Fallout 4: New Vegas je tako verjetno še precej daleč od izida, do takrat pa lahko preigrate original. Na tega lahko navesite kup modifikacij in si tako pričarate bolj moderno izkušnjo, več o tem pa v sledečem članku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime