Tudi GOG te dni gosti svojo Halloween razprodajo

Oktober je mesec strašenja in za tresenje kosti letos niso poskrbeli samo okostnjaki in duhovi iz onostranstva, ampak tudi tečni koronavirus.

Noč čarovnic kljub vsem ukrepom ni bila odpovedana, le da bomo tokrat svoje maske nadevali doma in z njimi strašili svojega partnerja ali pa nič hudega slutečega hišnega ljubljenčka. In kakšno bi bilo praznovanje tega praznika, če na svojih monitorjih in televizorjih ne bi videli kakšne poštene grozljivke?

Praktično vse večje digitalne trgovine z igrami te dni gostijo svoje razprodaje. Na PC področju stranke razveseljuje Epic Games, pri konzolah pa popuste najdete na PlayStationu 4. Da ne bo Epic Games platforma preveč samevala je poskrbela digitalna trgovina GOG, ki je znižala cene več kot 850 igram, za vas pa smo spodaj na kup zbrali nekaj najbolj zanimivih popustov.

Poln seznam popustov lahko najdete na naslednji povezavi, razprodaje pa bo konec 2. novembra. Od velikih igralcev svoje akcije s popusti ni sprožil samo še Steam, a to naj bi se spremenilo do konca tega tedna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime