Devil May Cry 5 Vergil DLC prihaja na Steam decembra

Lastniki naslednje generacije konzol se lahko veselite nove, posodobljene verzije igre Devil May Cry 5, ki si je tudi na naši strani prislužila visoko oceno. Razvijalec Capcom bo v nadgrajeno verzijo, podnaslovljeno Special Edition, vnesel cel kup novosti, kot sta nova igralna načina Dark Knight in Turbo, podporo za ray tracing osvetljevanje ter novi Vergil DLC.

Žal zaradi neznanega razloga PC igralci te verzije ne bomo dobili, se nas bo pa Capcom vseeno usmilil in bo za računalničarje izdal vsaj Vergil DLC. Tega bomo lahko kupili na Steamu 15. decembra po ceni 4,99 €. Kar je poštena cena, saj Vergil v igro ne bo prinesel ravno neke nove vsebine.

Če ne poznate Devil May Cry mitologije, potem vedite, da je Vergil zlobni brat glavnega protagonista Danteja in oba sta si neprestano v laseh. Dodatek nam bo omogočil, da kampanjo preigramo v koži Vergila, poleg njegove preobleke pa bomo dobili tudi nove borbene poteze in orožja, ki jih lahko uporablja samo on.

Zanimivo je, da je igra stara komaj malce več kot leto, na Steamu pa se prodaja za samo 24,99 €. Trenutno je v ponudbi poseben komplet, ki vam ob nakupu prinese tudi 10k rdečih kreditov, ki v igri služijo kot valuta za nakup nadgradenj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime