Halo Infinite izgubil še enega direktorja

Naslednje poglavje Halo sage, podnaslovljeno Infinite, se več kot očitno kopa v velikih težavah. Microsoft je nameraval igro izdati skladno s svojo prihajajočo konzolo Xbox Series X, a ko so julija zadevo pokazali v akciji, so postali predmet norčevanja. Igralci so se pritoževali nad zastarelo podobo, ki nikakor ni kazala vizualnega spektakla naslednje generacije konzol.

Razvijalec 343 Industries je nato mesec kasneje izjavil, da je bila igra zamaknjena v naslednje leto, brez zakoličenega datuma izida.

Igra je kazalo razvojne težave že lani, ko sta od projekta odstopila kreativni direktor Tim Longo in izvršna producentka Mary Olson. Takrat je razvijalec miril oboževalce z izjavo, da ni nobenih problemov in da ekipa zaupa viziji novega direktorja Chrisa Leeja.

Včeraj pa je počila nova bomba, saj je od razvoja odstopil tudi Chris Lee. Ta razliko od svojega predhodnika ni zapustil razvijalca 343 Industries, le preusmerjen bo na nove naloge.

Lee naj že nekaj mesecev ne bi vodil razvoja, saj je bil iz svojega položaja odstranjen po napovedi zamika izida. Takrat ga je nadomestil Joe Staten, ki je Halo veteran in naj bi spravil razvoj na tirnice premikanja proti koncu.

Halo Infinite trenutno nima datuma izida, a Microsoft več kot očitno preklinja zaradi težav pri razvoju. Prihajajoče škatle, v katerih se bodo nahajale Xbox Series konzole, namreč še vedno nosijo podobo protagonista Master Chiefa, ki pa ga očitno v akciji ne bomo videli še nekaj časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime