South Park ustvarjalca zagnala novo YouTube satirično serijo Sassy Justice

Ko sem dolgo nazaj spisal svoje vtise o South Park seriji, sem se med drugim pritožil, da sta njena originalna kreatorja več kot očitno komična genija, ki pa bi morala svojo duhovitost preseliti še kam drugam, kot pa da samo vztrajata pri risani seriji.

In moje molitve so bile končno uslišane, saj sta se Matt Stone in Trey Parker povezala s Petrom Serafinowiczem in trojica je na YouTube poslala prvi del nove satirične serije Sassy Justice.

In zadeva je hudo zabavna. V prvem delu so tarča posmeha postali “deepfake” posnetki, ki so znani vsakemu, ki redno pregleduje internetne njive. Gre za novo tehniko, kjer umetna pamet preko računalniških algoritmov pričara realistične obrazne mimike, ki jih nato lahko prilimamo na obraz kogarkoli. Zadeva je postala že presneto realistična in Matt in Trey sta tehniko plodno uporabila v Sassy Justice za norčevanje iz predsednika Donalda Trumpa, Ivanke Trump, Jareda Kushnerja, Marka Zuckerberga, ponovno pa smo videli že starega znanca South Park serije in elitnega lovca na MožMedvedPrašiča. In ja, še vedno je super kosmičast.

15 minut dolg Sassy Justice je perfektna satira za trenutno dogajanje po svetu in res upamo, da bosta ustvarjalca nadaljevala s to serijo, ki je v pičlih treh dneh nabrala že preko 370k ogledov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime