Far Cry 6 in Rainbow Six Quarantine prestavila izid

Saj niste naivno pričakovali, da je bila Cyberpunk 2077 tista zadnja večja igra, ki je doživela prestavitev izida, mar ne?

Francoski Ubisoft je lani in letos prestavljal igre kot za stavo in čeprav mu je včeraj vendarle uspelo poslati Watch Dogs Legion na prodajne police, se zamikanje datumov še ni končalo. Žrtev sta postali igri Far Cry 6 in Rainbow Six Quarantine, ki sta bili zamaknjeni na zdaj neznani datum.

Razlog je trenutna kriza s koronavirusom, ki Francoze te dni tepe še posebej brutalno in iz njihovih koncev praktično vsak dan slišimo o novih rekordnih številkah okužb. Far Cry 6 je imel napovedan datum za 18. februar 2021, kar je še precej daleč stran, a očitno je treba na igri narediti še toliko dela, da so že kar zdaj zamaknili izid na za zdaj neznani datum.

Enako se je zgodilo z Rainbow Six Quarantine. Ta igra je bila že lani zamaknjena v 2020, sedaj pa se je zgodil vnovičen premik na neznani datum.

Ubisoft je nato v svojem finančnem poročilu vendarle malce bolje razjasnil nove datume. Obe igri naj bi izšli v prvem delu fiskalnega leta 2021, kar ju umesti nekje med 1. april in 30. september.

Predsednik Ubisofta, Yves Guillemot, je nato še dodal, da je prestavitev izidov bila storjena samo zaradi trenutne COVID-19 situacije in da bi brez nje obe igri izšli ob svojem sprva napovedanem datumu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime