Ogromna Skyrim modifikacija Apotheosis dobila nov napovednik

O modifikaciji Apotheosis smo pisali na začetku leta in tisti prvi napovednik je navdušil, veseli pa smo bili tudi novice, da je baje zadeva že zelo blizu izida. 8 mesecev kasneje in mod je še vedno v razvoju, nas pa je razvijalec pred kratkim vsaj razveselil s povsem novim napovednikom.

Žal novi video ni kaj preveč razjasnil, kaj točno bomo v Apotheosisu sploh delali. Vemo, da nas čaka 16 različnih lokacij v Oblivionu in Dreamsleevu in da nas tam čaka ogromno pošasti, temnic in nalog, ki bodo vsebovale zvočno podajanje igralcev. Prav tako je več kot jasno, da je razvijalec svoj navdih črpal iz Dark Souls mitologije, saj celotna atmosfera močno spominja na FromSoftwarove izdelke. Dobili naj bi tudi zanimive karakterje, ki nas bodo spremljali na poti, šefe in cel kup novih orožij in oklepov.

Vendar pa so besede poceni in še vedno čakamo na neki dejanski igralni posnetek, ki bo pokazal vse te nove sisteme v akciji. Dvomimo recimo, da bo bojevalni sistem dobil takšno prenovo, ki bi ga približala Dark Souls igram, saj je pogon Skyrima preprosto preveč zastarel, da bi lahko na tem mestu dobili res prave spremembe – razen če je nekdo razvijalcu omogočil dostop do kode v jedru pogona, kar je pa seveda praktično nemogoče.

Je pa napovednik impresiven za neko amatersko ekipo in glede na to, da je Apotheosis v razvoju že 4 leta, zna to celo biti projekt, ki bo enkrat dokončan. Datum izida ostaja neznanka, napredek pa lahko spremljate na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime