Razvijalec FromSoftware končno priznal, da igra Elden Ring še vedno brca

Od zadnje igre razvijalca FromSoftware sploh ni preteklo veliko vode, saj je lani marca izšel Sekiro: Shadows Die Twice. Vendar pa je bilo leto 2020 presneto dolgo, prav tako pa je bil Sekiro malce drugačna izkušnja, ki smo jo vajeni iz rok tega razvijalca. S tem seveda namigujem na Dark Souls igre in tisto temačno, srednjeveško fantazijo z vrhunskim bojevalnim sistemom in visoko stopnjo težavnosti.

Razvijalec nas je lani presenetil z napovednikom za njihovo naslednjo igro Elden Ring, žal pa od takrat dalje pa nismo slišali skoraj ničesar novega. FromSoftware je letos preskočil vse večje konference in trenutno sploh ne vemo, ali bo igra izšla samo za naslednjo generacijo konzol ali tudi za trenutno.

Med oboževalci se je tudi pojavil strah, da je bil morda projekt preklican, kar bi bila velika škoda, saj gre za FromSoftwarov najbolj ambiciozen projekt do sedaj. Pri delu se jim je pridružil znani pisatelj George R. R. Martin, igra pa naj bi se dogajala v velikem odprtem svetu, ki ga bomo lahko prečkali na konjskem hrbtu.

FromSoftware je nedavno končno potrdil, da Elden Ring še vedno obstaja. V svoji Twitter objavi so zapisali, da je pred kratkim izšla nova vsebinska posodobitev za igro Sekiro: Shadows Die Twice, nato pa so se še zahvalili vsem besedam podpore za Elden Ring. Žal ob tem nismo dobili kakšnega napovednika ali pa slike, a dovolj je že to, da vemo, da se na projektu še dela.

Morda pa letos dobimo še kakšne informacije. Konec leta se približuje podelitev nagrad The Game Awards in FromSoftware nas zna tam presenetiti z novim napovednikom, morda pa nas pričaka celo datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime