Letošnji BlizzCon bo za gledanje brezplačen

Vsakoletni Blizzardov festival BlizzCon je bil zaradi koronavirusa preklican že dolgo nazaj, je pa razvijalec takrat povedal, da namerava dogodek vseeno speljati, le da ga bomo tokrat lahko gledali samo v digitalni obliki.

BlizzConline, kakor se zadeva po novem uradno imenuje, bo potekal 19. in 20. februarja 2021 in bo za ogled popolnoma brezplačen. Na prejšnjih BlizzConih smo lahko gledali samo otvoritveno ceremonijo ter tiste redke najave, ne da bi odprli denarnico, medtem ko je bilo treba za e-športna dogajanja, globlje intervjuje z razvijalci in za dodatne posnetke iger kupiti virtualno vstopnico, ki ni bila ravno poceni in so zanjo zahtevali 40 €.

Letos so se zaradi koronavirusa pravila seveda spremenila in predsednik studia, J. Allen Brack je v včerajšnjem videu povedal, da želijo na široko odpreti vrata vsem gledalcem, ki jih zanimiva Blizzardova vsebina.

Kaj točno bomo videli, je seveda za zdaj še skrivnost. Vemo, da nas čaka cosplay tekmovanje, kandidati pa se bodo poskusili tudi izkazati v pripovedovanju zgodb. Vendar večino bolj zanimajo igre, med katerimi bomo zagotovo dobili kakšen večji vpogled v Diablo 4 in Overwatch 2. Razvijalec naj bi poleg tega delal na vsaj še enem nerazkritem projektu in kdo ve, morda ga bo razkril ravno BlizzConline.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime