Bethesda podelila nekaj novosti glede njihove prihajajoče igre Starfield

Šef studia Bethesde, Todd Howard, se je nedavno usedel v intervju in podelil nekaj novih informacij glede njihove naslednje igre, ki sliši na ime Starfield.

Projekt je v razvoju že nekaj časa, vendar pa o njem še vedno ne vemo praktično ničesar kot pa to, da se bo dogajal v vesolju. Iz neuradnih virov smo dobili nekaj slik, edini pravi prikaz igre pa je bil kratki dražilnik, ki ni pokazal ničesar res otipljivega.

Todd je v intervjuju povedal, da bo Starfield striktno enoigralski naslov, kar je pomirilo strahove oboževalcev, ki so zaradi igre Fallout 76 mislili, da bo Bethesda od zdaj naprej v igre vedno vrivala večigralske aspekte. Igra bo zgrajena v Creatine Engine pogonu, ta pa bo dobil cel kup izboljšav. Nadgrajena ne bo samo grafična plat, ampak bodo veliko prenovo dobile tudi animacije in umetna pamet, vpeljana pa bo tudi podpora za proceduralno ustvarjanje okolice. Slednje ne pomeni, da bo kar naenkrat vse ustvarila umetna inteligenca, ampak da bo to orodje le olajšalo delo ustvarjalcem, ki bodo morali v Starfield ustvariti cele planete. Vse lokacije bodo še vedno dobile ročno obdelavo, tako da se še vedno lahko veselimo čudovito ustvarjenih svetov.

Igralci lahko pričakujejo velika mesta, ki bodo veliko bolj glomazna v primerjavi z njihovimi prejšnjimi igrami, poseljena pa bodo tudi z NPC prebivalci, ki naj bi igrali veliko večjo vlogo v vseh njihovih prihajajočih igrah.

Žal je datum izida še vedno neznanka in Todd je povedal, da nas čaka še kar nekaj čakanja. To se sliši, kot da igra ne bo nared v 2021, tako da je potrpežljivost na mestu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime