Ta teden izide Project Diablo 2 – ogromna modifikacija, ki bo igro predelala in vpeljala sezone

O modifikaciji Project Diablo 2 smo že pisali, tako da bomo na tem mestu spisali samo kratko obnovo. Gre za projekt, ki želi odgovoriti na preprosto vprašanje: “Kaj, če Diablo 2 od izida ne bi nikoli prenehal prejemati posodobitve?”

Skupina zanesenjakov se je odločila legendarno RPG izkušnjo, ki šteje že 20 let, prenesti v sodobni čas. To pomeni veliko uravnoteženja statistik, dodajanja novih veščin, oklepov in orožij, zraven pa so poskrbeli še za cel kup izboljšav, ki bodo izboljšale igralno izkušnjo in jo naredile manj zastarelo.

Ena največjih novosti, ki Project Diablo 2 razlikuje od drugih večjih modifikacij tipa Median XL, je vpeljava sezon. Tako bo Diablo 2 prejel komponento, ki krasi vse sodobne večigralske naslove. Prva sezona se bo imenovala Awakening, novo pa bomo nato dobili vsake 4 mesece.

Project Diablo 2 želi igri vdihniti nekaj novega življenja in ponovno zagnati večigralsko skupnost. Uradni izid je napovedan za 6. november, igranje pa lahko začnete že zdaj. Trenutno namreč poteka odprta beta in razvijalec bo zelo vesel vaših vtisov in poročil glede potencialnih hroščev. Za prenos se odpravite na naslednjo povezavo, še prej pa poskrbite, da na vašem disku biva zadnja verzija igre Diablo 2.

Modifikacija je lep primer tega, kako daleč namerava stopiti oboževalska skupnost za prenovo svoje najljubše igre. Po spletu že dolgo krožijo govorice, da naj bi razvijalec Blizzard delal na uradni predelavi igre, a ostalo je za zdaj samo pri besedah, ki niso izrodile še ničesar konkretnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime