Modifikacija Portal Reloaded dobila igralni napovednik

Prejšnji teden smo poročali o zelo ambiciozni modifikaciji Portal Reloaded, ki jo bodo lahko naslednje leto igrali vsi lastniki igre Portal 2. Mod namreč ne namerava dodati samo nove vsebine, ampak bo precej ostro spremenil mehaniko igranja, saj bo v reševanje ugank vpeljal še tretji portal.

Tega bomo lahko sprožili s klikom na kolesce miške, njegova naloga pa bo, da nas preseli v preteklost. Modri in oranžni portal bosta še vedno nosila isto vlogo, s tem, da ju boste morali kombinirati s sedanjostjo in prihodnostjo. Poleg tega boste še vedno morali uporabljati spremljevalne kocke, vendar pa tokrat kocka obstaja v dvojini, saj jo boste premikali med dvema časovnima osema.

Zadeva se sliši kar presneto zakomplicirana in razvijalec Jannis Brinkmann, ki na Reloaded dela že 6 let, nam je včeraj dostavil nov igralni napovednik, s čimer pa je zmedo samo še povečal. Kakor je zadeva impresivna, zna morda nastopiti problem, da bo igranje preveč zapleteno. Čar Portal iger je bil namreč ravno v tem, da so bile stopnje težke, a je bilo njihovo reševanje še vedno na koncu zabavno, in če je težavnost prevelika, lahko vse skupaj vodi do frustracij, zaradi katerih igralec dvigne roke nad igranjem.

Portal Reloaded bo vsekakor treba praktično preizkusiti, preden mu podamo končno oceno. Modifikacija ima na Steamu prav svojo posebno stran, izid pa se bo zgodil na 10. obletnico Portala 2, ki ga bomo praznovali 19. aprila 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime