Vampire: The Masquerade dobiva battle royale način

Vampire: The Masquerade franšiza je od vedno slovela po svoji močni enoigralski vsebini in oboževalcem franšize ni na kraj pameti padlo, da bi v tej igri kadarkoli preigravali večigralski način.

Zato se je najava battle royale igre, ki se bo dogajala v The Masquerade okolju, najprej slišala kot slaba šala, vendar pa razvijalec Sharkmob z njo misli resno. Izdali so tudi kratki dražilnik in napovedali približen datum izida, ki naj bi se zgodil v prvi polovici 2021.

To battle royale izkušnjo bomo lahko igrali sami ali pa v družbi z drugimi igralci, med igranjem pa bo pomembno vlogo igralo bitje znano kot The Entity, ki želi pobiti prav vse vampirje, ne glede na to kateri ekipi pripadajo.

Čaka nas veliko tekanja, skakanja in uporabljanja posebnih sposobnosti. To je za zdaj v bistvu vse, kar je znanega, igra pa naj bi izšla za PC in konzole naslednje generacije.

Enoigralski projekt Vampires: The Masquerade – Bloodlines je sicer še vedno v razvoju, a po večkratnem prestavljanju izida zadeve niso ravno videti najbolje. Pred kratkim je razvoj zapustil še eden od vodilnih ljudi – tokrat je to bila Cara Ellison, ki je delala na zgodbi igre in je tako postala že tretja večja oseba, ki je zapustila ta sprva zelo ambiciozen projekt.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime