Mortal Kombat 11 – prihaja nov karakter Mileena in videti je zelo jezna

Vsake toliko pozabim, kako je Mortal Kombat 11 grafično čudovit naslov. Predvsem navdušujejo razne podrobnosti, ki morda v pretepaškem naslovu nimajo smisla, a Mortal Kombat je bolj posebna pretepačina. Slavna je namreč po svojem prekomernem, včasih že komičnem nasilju. Hektolitri krvi in počene kosti sta stalna spremljevalca serije že od samega začetka in razvijalec NetherRealm Studios poskuša z vsakim poglavjem stopnjo nasilja samo še povečati.

Kdaj pride 12. del se še ne ve, a je zagotovo že v izdelavi. Razvijalec medtem še vedno izdaja svežo vsebino za enajstico in kmalu bomo dobili Kombat Pack 2 DLC, ki bo v igro prinesel nove borce, med katerimi se bo znašel tudi Rambo.

Družbo mu bo delala stara znanka franšize Mileena, ki je na prvi pogled neka čedna dečva, a pod masko skriva cel kup zelo ošiljenih zob. Poleg tega se rada svojega nasprotnika loti z noži, zna se teleportirati, najraje pa sovražniku skoči za vrat in mu od tam odtrga zajeten kos mesa.

Zadnji napovednik prikaže vse te njene borbene poteze v vseh bolečih detajlih, vidimo pa lahko tudi njen Fatality, ki povsem razkosa nasprotnika.

Kombat Pack 2 DLC lahko kupimo na Steamu po ceni 14,99 €, izid pa se bo zgodil 17. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime