Call of Duty: Black Ops – Cold War igralci bodo na PlayStation konzolah dobivali XP hitreje kot pa na PC-ju

Že dolgo je znano, da ima založnik Activision podpisano neko pogodbo s Sonyjem, saj so PlayStation igralci vedno deležni nekih ugodnosti, ki jih PC in Xbox igralci ne dobijo.

To se ne bo spremenilo niti v prihajajočem naslovu Call of Duty: Black Ops – Cold War. Poročali smo že o temu, da bodo PlayStation 4 in 5 igralci dobili prav poseben zombie igralni način Zombie Onslaught, a Sony se je tokrat odločil stopiti še korak dlje, saj bodo PlayStation igralci pridobivali izkušnje hitreje kot njihovi PC in Xbox bratje ter tako tudi hitreje pridobivali stopnje.

Bonusi se bodo začeli že pri Battle Pass prepustnici, saj bodo pri nabavi te dobili 5 dodatnih preskokov stopenj. PlayStation igralci bodo prav tako deležni bonusov pri skupinskem igranju, saj bodo v ekipnih igrah pridobivali izkušnje 25 % hitreje, vsak mesec pa bodo dobili prav poseben dan, ko se bo nabiranje izkušenj za 24 ur podvojilo. Kot da še to ni dovolj, bodo dobili še dva dodatna “Loadout” razdelka za opremljanje vašega vojaka.

Upoštevati je tudi treba, da to hitrejše nabiranje izkušenj ne bo vplivalo samo na Cold War, saj je Activision že potrdil, da si bosta Warzone in Cold War delila napredek. V praksi to pomeni, da bo vaše napredovanje v Cold War večigralskem načinu napredovalo tudi vašo Warzone kariero. Tisti dnevi z dvojnimi izkušnjami tako dobijo precej večji pomen.

PlayStation igralci se bodo v vseh teh dobrinah zabavali vse do novembra 2021, kar pomeni, da bo PlayStation eno leto platforma, ki bo ponujala superioren način igranja večigralskega dela.

Več o vseh teh bonusih si lahko preberete na uradni strani, igra pa izide 13. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime