Mass Effect: Legendary Edition predelava uradno najavljena

Govorice o predelavi prvih treh Mass Effect igrah krožijo že kar nekaj časa, a uradne potrditve nikakor nismo dobili. Založnik EA ni želel na nobenem večjem sejmu razkriti tega projekta in svojo najavo je hranil za 7. november, ki pri Mass Effect skupnosti že dolgo velja za datum praznovanja oz. N7 Day.

Na letošnjem dogodku so pred kamere zbrali celotno ekipo originalnih zvočnih podajalcev prvih treh Mass Effect iger, to priložnost pa so tudi izrabili za uradno najavo projekta Mass Effect: Legendary Edition.

Govorice so se izkazale za pravilne, saj je Legendary Edition predelava prvih treh Mass Effect iger. Razvijalec Bioware bo v en paket vključil vse dodatke in manjše DLC-je, kar je dobra novica, saj je bila nabava te dodatne vsebine vse do sedaj prava draga nočna mora. Poskrbeli so tudi za pošteno grafično nadgradnjo. Razvijalec pravi, da ni želel spremeniti vizije prvih treh iger in se je odločil za nadgradnjo tekstur, osvetljave in optimizacije. Igre bomo lahko sedaj poganjali v 4K ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo, upamo pa, da bomo na PC-ju dobili podporo za kontrolerje, ki je pri prvem Mass Effect boleče manjkala. Ko smo že pri temu, upamo tudi, da bo prvi del tudi malce dodelal igralne mehanike, čeprav uradno potrjenega ni bilo nič.

Mass Effect: Legendary Edition izide spomladi 2021 za PC, PlayStation 4 in Xbox One, kasneje pa naj bi dobili tudi dodelano verzijo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime