Snemanje 2. sezone serije The Witcher zopet zaustavljeno

Nove sezone popularne serije The Witcher ne bo na spregled še kar nekaj časa. Še dober mesec nas loči od decembra, ko se je na Netflixu pojavila 1. sezona in čeprav je bila 2. sezona potrjena, še preden smo na naše televizijske zaslone dobili prvo epizodo, bo na njo treba čakati še kar nekaj časa.

The Witcher namreč nima sreče glede COVID-19 okužb. Snemanje 2. sezone je bilo zaradi koronavirusa že enkrat prekinjeno letos marca. Takrat je igralec Kristofer Hivju, ki ga poznamo kot Tormunda iz serije Igra prestolov, v The Witcherju pa bo igral Nivellena, dobil pozitivne rezultate COVID-19 testa. Snemanje se je takrat zaustavilo za nekaj mesecev in se je nadaljevalo avgusta.

Ravno, ko je produkcija dobra stekla, pa so se pojavile nove težave. Spletna stran Deadline poroča, da so štirje člani snemalne ekipe testirali pozitivno na koronavirus in produkcijski ekipi ni ostalo drugega, da zopet zaustavijo snemanje. Okužen ni bil nihče od glavnih igralcev, okuženi pa so že v karanteni.

Kdaj se bo snemanje zopet nadaljevalo trenutno ne ve nihče, a pripravite se na dolgo čakanje, saj znamo nove dele dobiti šele čez eno leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime