Sony razodel datume nekaterih ekskluziv, ki jih bomo dobili za PlayStation 5

Izid konzol je takorekoč pred vrati. Xbox Series X izide danes, PlayStation 5 pa bodo Američani lahko prižigali že čez dva dni, medtem ko bomo Evropejci morali počakati malce dlje. Pri obeh konzolah pa imamo velik problem, saj za zdaj preprosto ne ponujajo dovolj novih, ekskluzivnih iger, ki bi opravičevale takojšen nakup.

Xbox Series X je zaradi nedavne prestavitve igre The Medium še v slabšem položaju kot PlayStation 5, ki bo ob dnevu izida ponujal vsaj Demon’s Souls in Spider-Man: Miles Morales igri. Sony je na preteklih konferencah napovedal še nekaj dodatnih iger, a prav nobena ni imela kakšnega konkretnega datuma izida.

Novi napovednik prikaže montažo prihajajočih naslovov, v drobnem tisku pa lahko razberemo vsaj približne datume izidov. Zdaj vemo, da bodo igre Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart in Returnal izšle v prvi polovici 2021, medtem ko bo Horizon Forbidden West izšel v drugi polovici naslednjega leta.

Ne pomeni pa to, da ob izidu konzole ne bomo imeli ničesar za preigravati. Veliko iger, ki bo izšlo za PlayStation 4 bo dobilo tudi nadgradnje za PS5, nova konzola pa ponuja tudi združljivost za naslove iz prejšnje generacije, ki jih boste lahko celo poganjali v višji ločljivosti, skupaj s 60 sličicami na sekundo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime