Deathloop dobil datum izida

Arkane Studios je v preteklosti razvil eno mojih najljubših iger, ki sliši na ime Prey. Žal se je ta premalo prodala, da bi založnik Bethesda takoj odobril delo na nadaljevanju, a morda bodo denarci iz strani Microsofta pomagali, da naslednje poglavje Prey serije vseeno dobili zeleno luč.

Še pred tem pa bomo iz Arkanovih rok prejeli igro Deathloop, ki je od preudarnega in počasnega napredovanja, ki ga zahteva Prey, čisto nasprotje. Poudarek je na hitrem odstranjevanju nasprotnikov v nenehno ponavljajoči se zanki, ki nas bo prisilila, da najdemo optimalno pot skozi sovražnike. Igralni napovednik je obetal in igra naj bi bila tik pred izidom.

deathloop

Žal pa je bil Deathloop zaradi koronavirus situacije prestavljen na naslednje leto, brez trdno zakoličenega datuma izida. Ta je še zmeraj uradno nejasen, a zdi se, da je avstralska PlayStation trgovina predčasno izdala skrivnost. Tam je namreč igra postala na voljo za prednaročilo za konzolo PlayStation 5, zraven pa smo dobili še datum izida, ki naj bi se zgodil 21. maja 2021.

Deathloop bo izšel tudi na konzoli Xbox Series X in PC-ju, a vsaj na PC-ju se zna zgoditi, da igra malce zamudi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime