Fallout 76: Steel Dawn razširitev dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je počasi, a vztrajno spremenil smer igre Fallout 76, ki je s svojim izidom pošteno razjezila veterane serije, veseli pa niso bili niti novinci. Hvalevredno je dejstvo, da je razvijalec vseskozi zatrjeval, da bo igro popravil in to mu je celo uspelo. Fallout 76 je preko posodobitve Wastelanders spremenil igralno formulo in v večigralsko pustolovščino pripeljal žive like, ki so celo znali podati kakšno zanimivo nalogo.

Priokus so dodatno popravili s tem, da so Wastelanders ponudili popolnoma brezplačno in zastonjska bo tudi naslednja razširitev, imenovana Steel Dawn. O njej smo enkrat že pisali, sedaj pa imamo nov igralni posnetek, ki poda malce več informacij.

V okolico Appalachie je vstopil dobro znani kult Brotherhood of Steel, ki si želi obnoviti civilizacijo, a hkrati preprečiti, da bi napredna tehnologija padla v napačne roke, saj bi tako samo dobili ponovitev zgodovine in vnovično metanje jedrskih orožij. Jedrska orožarna jim gre še posebej na živce, te pa je v Appalachii cel kup. Zato nas bodo poklicali v svoje vrste, naša naloga pa bo, da jim pomagamo zavarovati nevarno tehnologijo.

Igralce čakajo nova območja, podzemne baze ter novi zavezniki, ki jih boste lahko vpoklicali v svojo domačijo, tam pa vam bodo lahko služili kot trgovci. Steel Dawn bo prinesel samo prvo poglavje Brotherhood of Steel zgodbe, tako da nas bo čez leto 2021 čakalo še kar nekaj dodatne štorijalne vsebine.

Steel Dawn ni več tako daleč stran, saj bo razširitev na vseh platformah zaživela 1. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime