Tudi YouTube želi pozabiti leto 2020, zato je bil Rewind preklican

Spletna platforma YouTube že vse od leta 2010 vsako leto zabeleži s posebnim videom YouTube Rewind. Ta posebni posnetek pogleda najbolj zanimive ustvarjalce in videoposnetke preteklega leta in nato ustvari nekakšno montažo vseh najbolj zapomljivih trenutkov.

Rewind je še posebej popularen postal leta 2018, saj je bil tistega leta narejen katastrofalno in se je zanašal skoraj samo na Fortnite in neke res neumne montaže in kreatorje. Tako se je takrat zadeva vpisala v zgodovino, saj je Rewind 2018 postal najbolj osovražen posnetek na YouTubu. Nosi kar 18 milijonov palcev navzdol in tako bo ostal še nekaj časa nepremagan.

YouTube pa se je za letošnje leto odločil, da Rewind preprosto preskoči. Trenutna koronavirus kriza je na svetu pustila takšne posledice, ki se bodo verjetno pokazale šele enkrat naslednje leto, k temu pa lahko prištejete še druge stvari, kot so denimo rasni nemiri v ZDA. YouTube se je tako odločil, da želi 2020 čimprej pozabiti, hkrati pa se je zahvalil vsem ustvarjalcem, ki so na platformo prispevali svoje posnetke in nekaterim vsaj malce polepšali dan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Ze tko al tko tolk mal delajo, enkrat na let jim je blo treba poiskat par clipou od youtuberjeu pa en gaming montage narest k ga 13 letnik nardi bols, zdej jim pa se to ni treba narest…….bruka

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime