Bleak Faith: Forsaken je novi Dark Souls klon in dobili smo prvi napovednik

Dark Souls serija je sicer zaključena in njen razvijalec FromSoftware trenutno dela na svojem naslednjem projektu Elden Ring. Vendar pa to ne pomeni, da boste oboževalci ostali prikrajšani za igre, ki svoj navdih več kot očitno črpajo iz te franšize.

Ena takšnih iger je bila Mortal Shell, sedaj pa ji bo sledil tudi Bleak Faith: Forsaken. Že iz naslova lahko vidite, da bo šlo za naslov, ki bo veliko poudarka dajal na zamorjeno okolico brez upanja. Igrali bomo pripadnika Forsakenov, ki je še zadnja četa, ki se lahko postavi po robu grozotam, ki jo prinaša nevarnost imenovana Omnistructure.

Bleak Faith bo zgrajen v pogonu Unreal Engine 4, igra pa je nabirala svoje denarce preko Kickstarter kampanje. Zanimivo je, da na igri dela dvojec Mišo Vukčević in Mirko Stanić, oba pa prihajata iz Črne gore, a zdaj živita v ZDA.

Dobili smo tudi prvi napovednik iz pred alfa verzije, tako da je igralnost še daleč od dokončane, a vseeno je videti hudo zanimivo. Datum izida za zdaj ostaja še neznanka.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!