Princ z Bel Aira bo dobil novo posebno epizodo že ta četrtek

Ponovna združenja igralcev nekdaj popularnih serij so postala v letu 2020 pravi hit in to niti ni preveč čudno. Produkcije in snemanja so trenutno večidel zelo otežena, saj je koronavirus popolnoma zamrznil vsa kina in ni videti, da bo odjuga še prišla letos.

Zato igralci te dni posedajo doma in se dolgočasijo in več kot z veseljem sprejmejo kakšen nov projekt. Še posebej, če je to HBO, ki ima pod palcem veliko drobiža in že dolgo načrtuje ponovno snidenje igralcev serije Prijatelji. Ta projekt je bil zamaknjen v marec 2021, a nič ne de, saj imajo v asu še enega rokava.

Princ z Bel Aira bo namreč prav tako dobil posebno epizodo in dobra novica je, da je ta že bila v celoti posneta in samo še čaka na izid. Pod eno streho so se tako združili vsi glavni igralci serije, med katerimi je seveda najbolj znan Will Smith, pridružili pa se mu bodo tudi Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro in DJ Jazzy Jeff. Presenetljivo se bo v epizodi pojavila tudi igralka Janet Hubert, ki je igrala prvo teto Vivian, a se je nato sredi snemanja sporekla z ostalimi člani ekipe in je bila odpuščena. Manjkal bo samo James Avery, ki je igral strica Phila, saj je umrl leta 2013.

Ekipa se bo zopet srečala sredi dnevne sobe dvorca v Bel Airu, kjer so posneli večino epizod. Dobili smo prvi napovednik in kot vidimo nas čaka kar nekaj obujanja spominov, nekaj med njimi bo tudi čustvenih.

Ta prav posebna epizoda bo na voljo ekskluzivno na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime