UVI in Logitech podarjata najnovejši volan Logitech G923!

Slovensko podjetje UVI je znano predvsem po svojih stolih UVI Chair, a podjetni Slovenci so se od takrat razširili še na mnoga nova področja. Med drugim ponujajo električno nastavljive dvižne mize UVI Desk ter celo računalniško periferijo UVI Gear.

Svoje ustvarjanje so preselili tudi na področje dirkanja in tako že nekaj časa ponujajo svoje dirkalne simulatorje UVI Racing. Pred kratkim so v svojo serijo dirkaških proizvodov dodali še UVI Racing LITE, ki je kot naročen za tiste, ki si želijo stabilnega dirkanja, a bi nato svoj dirkalni simulator tudi pospravili in tako sprostili prostor.

UVI Racing je najbolje izkusiti v navezi s kvalitetnimi volani. Logitech je pred kratkim prenovil svojo serijo volanov in rezultat njihovega dela je izjemno mičen G923, ki smo ga malce bolj podrobno opisali tudi na naši strani. Ovit je v fino črno barvo in se ponaša s prenovljenim povratnim odzivom TrueForce, priklopite pa ga lahko na PC in konzole PlayStation 4 in 5, Xbox One ter tudi Xbox Series X in S.

In sedaj je ta volan lahko tudi vaš, če boste imeli vsaj malo sreče v novi nagradni igri. Za sodelovanje obiščite naslednjo povezavo, izpolnite podatke in že ste se podali v bitko za povsem nov volan G923! Datum za prijavo se izteče 31.11, zato pohitite s prijavo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime