Cyberpunk 2077 dobil prvi igralni posnetek iz Xbox konzol

Se zavedate, da bi se moral jutri odviti izid težko pričakovane igre Cyberpunk 2077? Čas nedvomno hitro teče in upamo, da se bo z enako hitrim tempom približal tudi 10. december, ko naj bi igra končno in čisto zares izšla na kar sedmih različnih platformah.

Razvijalec CD Projekt RED je včeraj izdal nov napovednik, ta pa je pokazal igranje samo iz konzol. Specifično vas za ogled čaka igralni posnetek iz konzol Xbox One X in Xbox Series X. Škoda sicer, da nismo dobili tudi vpogleda v delovanje na navadnem Xboxu ali PlayStation 4, saj naj bi bili ravno ti dve konzoli glavni faktor za zamik izida, saj sta potrebovali čas za dodatno optimizacijo.

Ne glede na to pa je lepo videti, da bo tudi Xbox Series X izdal lepo podobo pri zadovoljivem številu sličic na sekundo. Igralni posnetek ne izda sicer ničesar res novega, saj se protagonist v glavnem sprehaja počasi po mestu, si ogleduje okolico in sodeluje v pogovorih. Mi je pa bil zanimiv agresiven pristop do neke bande na stopnišču, ki je v slogu vseh RPG iger zahtevala nekakšno verzijo mostnine, naš karakter pa jim v zameno prijazno pokaže sredinca, čemur sledi strelski obračun.

Razvijalec CD Projekt RED je za jutri napovedal novo Night City Wire epizodo, ki bo zagotovo postregla še s kakšno še nevideno zanimivostjo. Mimogrede, ste vedeli, da se je za promocijo igre razvijalec CDPR povezal z dobro znanim raperskim duom Run the Jewels, skupaj pa so spočeli glasbeni spot?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime