Among Us razkril novo mapo

Nepričakovani hit leta 2020 je preprosta a huda zanimiva večigralska igra Among Us. To je igra, ki je redno krasila vrh Steam prodajnih lestvic in je postala popularna praktično čez noč, razvijalec pa je moral hitro krpati strežnike, ki so naenkrat postali hudo oblegani.

Čeprav je razvijalec kmalu po uspehu najavil delo na Among Us 2, se je nato odločil, da razvoj tega projekta prekliče in vse napore raje vloži v izpopolnjevanje originala. In včeraj smo dobili prvi vpogled v njihove napore, saj so na svojem frišno ustvarjenem Twitter računu pokazali sliko povsem nove mape.

O novi okolici ta hip ne moremo preveč sklepati, saj lahko samo vidimo, da se dogaja na vesoljski ladji, ki bo vsebovala tudi nadzorno kabino (The bridge, če že spremljate Zvezdne steze) in da si bomo na karakterja lahko poveznili frajerski monokel.

Datuma izida nove mape še nimamo, je pa razvijalec namigoval, da bomo več izvedeli na podelitvi nagrad The Game Awards, ki se bodo odvile 10. decembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!