Far Cry 6 naj bi izšel 26. maja

Far Cry 6 in Rainbow Six Quarantine sta bila že nekaj časa nazaj prestavljena na naslednje leto, brez specifičnega datuma izida. To niti ni bilo tako presenetljivo, saj je Ubisoft ob koncu 2020 že izdal igri Watch Dogs Legion in Assassin’s Creed Valhalla, za december pa imajo napovedan še Fenyx Immortal Rising. Da bi v ta časovni okvir vrnili še dva velika naslova tako niti ni imelo smisla, zato je bila prestavitev logična.

Ubisoft je sicer za prestavitev izida obtožil trenutno Covid-19 situacijo in v izjavi za javnost zapisal, da bi brez koronavirus krize obe igri izšle ob svojem prvotnem začrtanem datumu.

far cry 6

Do sedaj bolj točnega datuma niso želeli razodeti, a pred kratkim se je v Microsoftovi trgovini pojavil nov vnos za igro Far Cry 6, ki je napovedal izid za 26. maj. Takšne predčasne napovedi so se na Microsoftovi trgovini pojavile v preteklosti že večkrat in skoraj vedno je bil potem to tudi uraden datum izida. Kar je še bolj presenetljivo pri temu datumu je dejstvo, da stran še vedno stoji, pa čeprav Ubisoft še vedno ni potrdil tega datuma.

Rainbow Six Quarantine po drugi strani ostaja brez novega datuma in čeprav naj bi igra izšla že letos, še vedno o njej ne vemo skoraj ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime