Obetavna igra Twelve Minutes zamaknjena v 2021

Igra Twelve Minutes nas je s svojim prvim napovednikom hudo navdušila, saj je premisa kazala na en hudo zanimiv izdelek, ki bo vseboval mehaniko vrtenja časa in odlično zgodbo. Kasneje smo še izvedeli, da bo igri glas posodil igralec William Dafoe, tako da je bilo navdušenja samo še več.

Twelve Minutes bi moral iziti enkrat letos, a glede na to da smo že skoraj pri koncu leta, pa še vedno nimamo točnega datuma izida, je upanje za letošnji izid kopnelo iz dneva v dan. Založnik Annapurna Interactive je včeraj preko Twitterja tudi uradno izjavil, da je bila igra zamaknjena v 2021.

Hkrati je založnik, ki pod svoje okrilje šteje zelo unikatne in kritiško dobre sprejete naslove kot sta The Outer Wilds in What Remains of Edith Finch, dodatno zamaknil še dve igri.

Prestavitev je doživela tudi igra Last Stop, ki je nekakšna grafična avantura z veliko sprehajanja in čebljanja, dobili pa naj bi tudi zelo močno zgodbo. Poleg nje bo svoj izid zamudila tudi igra The Artful Escape, ki je od strani gledana platformščina mladega glasbenika, ki želi ustvariti svojo kariero na odru. Zadeva je videti precej bizarno, a hkrati zanimivo.

Bolj točnega datuma kot 2021 nismo dobili, je pa založnik v Twitter objavi povedal, da so vse tri igre v zaključni fazi izdelave, tako da lahko verjetno izid pričakujemo v prvi polovici naslednjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime