Twitch streamer prepognil dragoceno Pokemon karto in dobil napad panike

Zbiranje kart je zelo resen posel in tisti največji zbiratelji so pripravljeni v svoj hobi vložiti veliko časa in denarja. V bistvu za igranje TCG kart ne rabiš biti kakšen poseben zbiratelj, saj lahko preprosto postaneš odvisen od kupovanja novih skupkov kart, ki morda v sebi vsebujejo kakšno izjemno redko karto, ki jo lahko nato ponosno postaviš v vitrino ali pa jo prodaš naprej za velike denarce.

Twitch streamer “wesbtw” se je pred kratkim spravil v odpiranje novih skupkov kart za dodatek Vivid Voltage, ki je nedavno izšel za igro Pokemon TCG. Da bi malce popestril svoj prenos v živo je gledalcem postavil izziv: če bo kdo daroval 50 $, potem bo pred njimi upognil še neodprt skupek kart. To se morda sliši nepoznavalcem smešno, a na trgu zbirateljstva je poškodovana karta brez prave vrednosti, pa čeprav se na njej nahaja samo zareza pri upogibu.

No, nekdo mu je doniral 50 zelencev in wesbtw je izpolnil svojo obljubo. Nato je odprl paket in na svojo grozo ugotovil, da se je notri nahajala Rainbow Rare Pikachu VMAX karta, ki bi na trgu prinesla tudi do 1500 $. Seveda ga je to takoj poslalo na rob obupa in rezultat podviga si lahko ogledate zgoraj.

Pokemon zbirateljske karte lahko prinesejo izjemno visoke cene. Dober mesec nazaj je rapper Logic kupil prvo edicijo Charizarda za 183.000 $, svoj dosežek pa je nato ponosno podelil na svojem Instagram profilu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime