Fallout 76 nova razširitev Steel Dawn dobila presenetljiv predčasni izid

V letu 2020 so izjemno redka pozitivna presenečenja, saj smo se letos, upravičeno, vsi po vrsti spremenili v velike cinike. Zato je vsak pravočasni izid presenečenje, če pa nekaj izide predčasno, pa je o tem vredno spisati celo novico.

Tako se je včeraj zgodilo v igri Fallout 76, ki že kak mesec napoveduje nov dodatek Steel Dawn, ki ga bodo brezplačno prejeli vsi, ki že imajo v roki originalno igro. Razširitev bo v igro vpeljala dobro znani ceh Brotherhood of Steel, zraven pa bomo prejeli še cel kup sprememb, kot je posebno zatočišče C.A.M.P., povsem nov predel mape in seveda nove naloge in orožja ter oklepe.

Steel Dawn bi moral iziti 1. decembra, a nekateri igralci na Xbox konzolah so ugotovili, da so lahko že včeraj začeli s prenašanjem datotek. Razvijalec Bethesda se je tako odločil, da se mu ne da popravljati zadeve, zato je dodatek omogočil za preigravanje vsem.

Steel Dawn je tako živ na vseh strežnikih in platformah, tako da za igranje samo prenesite gigabajte in se spustite v novo post-apokaliptično avanturo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime