Fortnite bo z naslednjim poglavjem začel ponujati mesečno naročnino

Morda se spomnite, da smo nekaj časa nazaj pisali o morebitni prihajajoči mesečni naročnini za igro Fortnite? Takrat je razvijalec Epic Games izdal samo anketo in bili smo pod vtisom, da zaenkrat samo malce tipajo trg.

Vendar pa je bil koncept naročnine veliko bližje realizaciji, kot smo mislili na začetku. Očitno je bil odziv na vpraševalnik dovolj pozitiven, da je razvijalec tudi uradno napovedal novi naročniški model, ki se imenuje Fortnite Crew.

Ta bo zase na mesec zahteval 11,99 €, za ta denar pa boste dobili Battle Pass, vsak mesec pa se lahko veselite še posebnega dodatka Crew Pack. Ta vam bo prinesel eno novo obleko in predmet, teh predmetov in oblek pa ne boste mogli kupiti v trgovini, ampak bo na voljo samo naročnikom. Prvi takšen skupek predmetov vam bo prinesel Galaxio obleko in stil, Cosmic Llamacorn kramp in Fractured World ogrinjalo. Poleg vseh teh dobrot pa boste na mesec dobili še 1000 V-Bucksov, ki jih boste lahko zapravili za poljubne predmete.

Fortnite Crew naročnina štarta 2. decembra – ravno ko bo v igro prispelo 5. poglavje. Naročnino boste lahko kupili znotraj igre, bodite pa previdni za katero platformo kupujete naročnino. Obleke in predmete boste lahko igrali na različnih platformah, a tistih 1000 V-Bucksov boste lahko zapravili samo na platformi, kjer je bila naročnina tudi kupljena. Več o tem na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime