Hitman 3 predstavil novo lokacijo

Tretje in hkrati zaključno poglavje nove Hitman trilogije, za katero veliko igralcev niti ne ve, da nosi podnaslov World of Assassination, bo izšlo januarja 2021, kar niti ni več tako daleč stran. Razvijalec IO Interactive je tako začel za tretji del izdajati nove informacije in včeraj so nam prikazali povsem novo lokacijo Chongqing.

Gre za mesto na Kitajskem, ki bo odeto v neonske barve in veliko, veliko dežja. Razvijalec nam je preko novega napovednika pokazal izboljšano verzijo pogona Glacier, ki je že v prvem delu znal pričarati verne in čudovite lokacije. Grafična podoba bo v tretjem delu naredila še korak dlje in naš gologlavi morilec 47 bo odet v podrobne teksture, iz njega pa bo prepričljivo kapljal dež.

Izboljšan pogon bo lahko naenkrat na zaslonu izrisal 300 ljudi, tako da bo Hitman 3 najbolj obljuden do sedaj in veselimo se lahko ogromnih množic, skozi katero bomo premišljeno oblikovali pot do naše tarče. Igra bo podpirala igranje v 4K ločljivosti in bo nosila podporo za HDR, medtem ko naj bi ray tracing učinke dobili v naknadnem popravku.

Hitman 3 ima zaenkrat napovedan izid za 20. januar 2021. Razvijalec IO Interactive je pred kratkim napovedal tudi povsem nov projekt – igro o James Bondu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime