Watch Dogs Legion večigralski način prestavljen v naslednje leto

Tretji del Watch Dogs serije Legion je bil tudi edini, ki ob svojem izidu ni vseboval večigralske komponente. Ob to dejstvo smo se spotaknili tudi v naši recenziji, saj je bilo večigralstvo vedno pomemben del izkušnje. Delovalo je namreč na podoben princip kot izkušnja v Dark Souls igrah, saj so lahko drugi igralci vdrli v vašo kampanjo in vas začeli preganjati, na vas pa je bilo, da ste se ubranili ali pa preprosto za določen čas nekam skrili.

Ubisoft je obljubljal, da bo večigralski del izšel kmalu po izidu kampanje, včeraj pa so ob napovedi nove posodobitve za igro razodeli še žalostno novico, da je bilo večigralstvo prestavljeno v leto 2021.

Razvojna ekipa namreč te dni vse moči vlaga v optimizacijo kampanje in vpeljevanju dodatnih igralnih mehanik. Naslednji teden bo prispel popravek 2.20, ki bo vpeljal optimizacijo, popravil hrošče in rušenja igre, PC-jaši pa bomo dobili možnost ročnega shranjevanja. Vse to zahteva svoj čas, zato so se odločili prestaviti izid večigralstva. To bo razvojni ekipi omogočilo delo na popravkih brez pritiska, hkrati pa bodo lahko dodatno stestirali večigralski del.

Bolj točnega datuma izida nismo dobili kot “v začetku 2021”, do takrat pa lahko morda zopet preigrate prvi del? Tega je Epic Games podelil na svoji trgovini brezplačno, če pa vpeljete v igro še modifikacije, pa dobite igro, ki jo je še danes lepo pogledati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime