Epic Games ta teden podarja simulacijo vožnje sovjetskega tovornjaka po blatnem terenu

Vožnja virtualnih tovornjakov je pri igralcih sila priljubljeno početje. Euro Truck Simulator je denimo popularen tudi na slovenskih tleh in preprosto je nekaj magičnega na temu, da slediš prometnim zakonom in poskušaš svoj tovor čimprej pripeljati na zahtevano lokacijo.

Igra MudRunner je čisto nasprotje umirjenega vozakanja po terenu, saj je tu naša naloga prevažanje hlodov po Sibriji, ves čas pa se boste borili z močvirnatim terenom, ki lahko v svoje kremplje ujame tudi najbolj izkušene voznike. MudRunner izstopa predvsem po svoji detajlni simulaciji blata, ki ob krpanju gum frči na vse strani. Vaša naloga bo, da si začrtate premeteno pot vožnje, saj boste samo tako lahko uspešno prečkali teren ter dostavili svoj dragoceni tovor. A pozor, pretirano zapravljanje časa bo imelo svoje posledice, saj boste morali skrbeti tudi za svojo zalogo goriva.

MudRunner je trenutno povsem brezplačen na Epic Games trgovini in si ga lahko privoščite s skokom na naslednjo povezavo. Akcije bo konec 3. decembra, takrat pa bo v brezplačno ponudbo stopila igra Cave Story+.

MudRunner je izšel leta 2017, razvijalec pa je od takrat izdal nadaljevanje SnowRunner. Po kakšnem terenu se vozite v tej igri bom prepustil vaši domišljiji, igra pa je trenutno znižana na 23,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime