GreedFall bo izšel tudi za nove konzole skupaj s svežo vsebino

GreedFall je bil vsekakor zanimiv RPG, ki je kazal potencial in si je pri nas prislužil dokaj visoko oceno, a v recenziji smo zapisali, da bi razvijalec Spiders veskakor potreboval večji proračun. Igra je na trenutke spominjala na Dragon Age Origins in dobili smo vse sestavine za zanimivo fantazijsko izkušnjo, le da so se nato povsod začele kazati pomanjkljivosti. Svet je bil dovolj razvejan, a pust in brez živih prebivalcev. Naloge zanimive, a zgodba dolgočasna. In tako naprej.

Kljub temu se je igra dobra prodala in razvijalec je nedavno ponosno najavil, da je GreedFall kupilo več kot milijon igralcev. Ravno zato so se odločili igro predelati za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X, igralci pa ne bodo prejeli samo boljše grafične podobe in višjih sličic na sekundo, ampak tudi nekaj nove vsebine.

Kaj vse prinaša nova verzija za zdaj še ni bilo razodeto, prav tako ne vemo, ali bo to povsem nova, samostojna izdaja ali pa bodo lahko lastniki PlayStation 4 kopij igre preprosto nadgradili igro na novo verzijo. Navsezadnje se razvijalec tudi ni izjasnil, ali bodo te priboljške dobili tudi lastniki PC kopij. Mimogrede, igra je trenutno na Steamu znižana na 19,99 €.

Razvijalec Spiders je te dni zelo zaposlen, saj trenutno delajo na povsem novem projektu Steelrising. Ta se bo odvijal v času francoske revolucije, naokoli pa bodo postopale čudni roboti. Idej jim vsekakor ne manjka, upamo pa samo, da bodo v roke dobili zadosten proračun in se končno prebili med bolj vidne razvijalce RPG scene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime