Deus Ex Human Revolution modifikacija prinese kup novih grafičnih učinkov

4 leta minevajo odkar smo na naše konzole in PC-je dobili zadnje poglavje Deus Ex serije, ki je leta 2016 nosilo ime Mankind Divided. To je bilo neposredno nadaljevanje odličnega Human Revolutiona iz leta 2011 in čeprav igralci nad sekvelom niso bili povsem navdušeni, se je vseeno šlo za dostojno igro v kiberpank okolju.

Založnik Square Enix pa z rezultati prodaje ni bil navdušen, zato se ni odločil za izdelavo tretjega dela, ampak je raje svoje finance vložil v razvoj igre Marvel’s Avengers, ki pa je bil hud finančni udarec in še zdaj ni povrnil stroškov izdelave.

Skratka, nove Deus Ex igre še nekaj časa ne bo na spregled, zato oboževalcem ne ostane drugega kot pa da se vrnejo v preteklost in ponovno preigrajo že izdane igre. K sreči so tu modderji, ki vsake toliko izdajo kakšen svež izdelek in malce popestrijo vnovično preigravanje. Human Revolution je v tem pogledu dokaj reven, a ustvarjalec ENB-ja, Boris Vorontsov, je pred kratkim izdal novo verzijo svojega grafičnega vtičnika, ki v igro Human Revolution prinese kup novih grafičnih učinkov. Med njimi lahko najdemo bolj podrobne sence ter podporo za “Ambient Occlusion in “Screen Space Reflections”.

Žal Borisovo iznajdbo igrajo samo tisti, ki so naročeni na njegov Patreon. Mimogrede, igra je trenutno na Steamu znižana na smešno nizko ceno 2,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime